

Ośrodek narciarski zamknięte Restauracja otwarte 11:00-16:00
Data ostatniej aktualizacji: 21.01.2021 |
|
Droga dojazdowa: biała | |
Pogoda: pochmurno z przejaśnieniami | |
Temp: 3°C | |
Wiatr: 28 m/s Opady: brak |
O PROJEKCIE.
W dniu 1 czerwca 2014r Beskidzkie Towarzystwo Turystyczne „Przełom Wisłoka” w Puławach przystąpiło do realizacji projektu pn. „ Podniesienie atrakcyjności oferty turystycznej BTT „Przełom Wisłoka” poprzez utworzenie stanowiska grillowego przy Ośrodku Narciarskim KiczeraSki w Puławach” – współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej.
Wartość dofinansowania: 6 236,93 CHF.
Okres realizacji projektu: 01.06.2014 – 10.12.2014r.
Cele projektu:
– cel główny: poszerzenie działalności organizacji pozarządowych w zakresie turystyki i nowych produktów lokalnych zmierzających do uatrakcyjnienia oferty turystycznej i wydłużenia sezonu turystycznego w regionie.
– cele szczegółowe: wzrost przychodów organizacji pozarządowych zaangażowanych w usługi związane z turystyką i produktem lokalnym, poszerzenie bazy oferty letniej , sprzyjającej wydłużeniu sezonu turystycznego, wzrost ilości pracowników merytorycznych stowarzyszenia zaangażowanych w usługi związane z turystyką i produktem lokalnym , poprawa standardu jakości usług turystycznych oferowanych przez organizacje pozarządowe, promocja Beskidu Niskiego i Gminy Rymanów jako obszaru przyjaznego turystom.
Zakres rzeczowy projektu: W celu realizacji planowanej działalności dokonano:
– ułożono kostkę brukową na niezagospodarowanym placu o pow. około 200 m2 oraz zakupiono grill do zabudowy wraz z blatem i szafkami do przechowywania produktów spożywczych.
– w ramach promocji projektu wykonano tablicę pamiątkową , która umieszczona została na stanowisku grillowym o wymiarach 50 x 70 cm, by korzystający z usług grillowych turyści i narciarze dowiedzieli się o wsparciu finansowym zrealizowanego zakresu rzeczowego.
W ramach realizacji projektu utworzona zostały lokalna usługa polegająca na wytwarzaniu produktów grillowych z miejscowych surowców w postaci ciepłych kanapek z kiełbasą lub karkówką, rybą czy grillowanych warzyw.
Serdecznie zapraszam do skorzystania z naszych usług.
Daniel Brózda
Prezes BTT „Przełom Wisłoka”
Projekt ALPY KARPATOM
Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 1/2014
Zawiadomienie o wyborze oferty do zapytania nr 1/2014
Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 2/2014
Zawiadomienie do zapytania ofertowego nr 2/ 2014
Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 3/2014
Zawiadomienie o wyborze oferty do zapytania ofertowego nr 3 /2014
Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 4/2014
———————————————————————————————-
Zapytanie ofertowe nr 1-3/2014
Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 1-3/2014
Zawiadomienie o wyborze oferty w ramach zapytania ofertowego nr 1-3/2014
Stanowisko grillowe – przedmiar (1) do zapytania nr 1-3/2014