Warunki pogodowe

 

Ośrodek nieczynny

 

Data ostatniej aktualizacji:
22.09.2017
Droga dojazdowa:
Pogoda:
Temp:
Wiatr:
Opady:
Warstwa śniegu:
 

Widok na stok


Snowpark

ZAMKNIĘTY

Losowe zdjęcie (galeria)

 
zima_23 dsc_7701

Film promujący

Znajdziesz nas na FaceBooku

Przetargi

 

logo swis

O  PROJEKCIE.

W dniu 1 czerwca 2014r Beskidzkie Towarzystwo Turystyczne „Przełom Wisłoka”  w Puławach przystąpiło do  realizacji projektu pn. „ Podniesienie atrakcyjności oferty turystycznej BTT „Przełom Wisłoka” poprzez utworzenie stanowiska grillowego przy Ośrodku Narciarskim KiczeraSki w Puławach”  –  współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej.

Wartość dofinansowania:   6 236,93 CHF.

Okres realizacji projektu:  01.06.2014 – 10.12.2014r.

Cele projektu:

– cel główny: poszerzenie działalności organizacji pozarządowych w zakresie turystyki i nowych produktów lokalnych zmierzających do uatrakcyjnienia oferty turystycznej i wydłużenia sezonu turystycznego w regionie.

– cele szczegółowe: wzrost przychodów organizacji pozarządowych  zaangażowanych w usługi związane z turystyką i produktem lokalnym, poszerzenie bazy oferty letniej , sprzyjającej wydłużeniu sezonu turystycznego, wzrost ilości pracowników merytorycznych stowarzyszenia zaangażowanych w usługi związane z turystyką i produktem lokalnym , poprawa standardu jakości usług turystycznych oferowanych przez organizacje pozarządowe, promocja Beskidu Niskiego i Gminy Rymanów jako obszaru przyjaznego turystom.

Zakres rzeczowy projektu: W celu realizacji planowanej działalności dokonano:

–  ułożono kostkę brukową na niezagospodarowanym placu o pow. około 200 m2 oraz zakupiono  grill do zabudowy wraz z blatem i szafkami  do przechowywania produktów spożywczych.

– w ramach promocji  projektu wykonano  tablicę pamiątkową , która  umieszczona została na stanowisku grillowym  o wymiarach 50 x 70 cm, by korzystający z usług grillowych turyści i narciarze dowiedzieli się o wsparciu finansowym  zrealizowanego zakresu rzeczowego.

W ramach realizacji projektu utworzona zostały lokalna usługa polegająca na wytwarzaniu produktów grillowych z miejscowych  surowców  w postaci ciepłych  kanapek z kiełbasą lub karkówką, rybą  czy grillowanych warzyw.

Serdecznie zapraszam do skorzystania z naszych usług.

Daniel Brózda

Prezes  BTT „Przełom Wisłoka”

O Projekcie

WP_20150507_007 WP_20150114_027 WP_20150507_003 WP_20150507_004

logo swis

Projekt ALPY KARPATOM

O-Projekcie

Zapytanie Ofertowe

Wybór Ofert

 

Zapytanie ofertowe nr 1/2014

Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 1/2014

Zawiadomienie o wyborze oferty do zapytania nr 1/2014

 

Zapytanie ofertowe nr2/2014

Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 2/2014

Zawiadomienie do zapytania ofertowego nr 2/ 2014

 

Zapytanie ofertowe nr 3 /2014

Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 3/2014 

Zawiadomienie o wyborze oferty do zapytania ofertowego nr 3 /2014

 

Zapytanie ofertowe nr 4/2014

Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 4/2014

 

———————————————————————————————-

Zapytanie ofertowe nr 1-3/2014

Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego nr 1-3/2014